Over Cassie Man

Cassie Man is geboren in Nijmegen en trok al snel de wereld in. Hij woonde in zijn jeugd 2 jaar in Spanje en vertrok na zijn middelbare school naar Engeland en daarna Amerika. Toch kwam hij weer terug in Nederland en begon na een aantal verschillende baantjes een eigen zaak in computers. Deze werd steeds groter tot hij deze verkocht eind 2002. En nu ga ik met vakantie, was zijn gedachte.

Die vakantie liep wat uit de hand. Eerst een jaar back-packen. Daarna een dik jaar met een oude camper, gevolgd door 7 jaar met een vrachtwagen camper. En zo reed hij van Nederland naar Maleisië, via China, daarna het grootste deel van Zuid Amerika om als slot heel Afrika te bezoeken.

Cassie heeft in al die jaren dagelijks zijn ervaringen opgeschreven. Eerst op papier, later uiteraard elektronisch. De verhalen die op deze website staan zijn ervaringen van deze lange reis. De verhalen zijn waar of zeer zwaar op ware gebeurtenissen gebaseerd. Elke paar weken komen er nieuwe verhalen bij dus kijk af en toe of er iets nieuws verschenen is.

Scroll naar boven