Welkom


Heb de originel site moeten verplaatsen naar hier, het begon te kraken, met dank aan hackers en spammers. Moest alle verhalen en foto’s over zetten, met de hand. De verhalen zijn allemaal hier, maar de foto’s moeten nog deels worden ingeplakt. Dat kan even duren.

Ik ben onderweg geweest van 2003 tot 2012 met mijn zelf ontworpen 4-wheel-drive vrachtwagen, camper en deels met de rugzak. Rond de wereld. Die is groot en ik had geen haast.

Je vind hier mijn verslagen, ervaringen, foto’s, informatie, short stories en debiele verhalen. Mijn reis is sinds maart 2012 ten einde.

10 jaar reisverslagen. Dit is erg veel informatie om te lezen dus pas op!

Ik heb al mijn ervaringen en verhalen hier neergezet, voornamelijk voor mijzelf, om leuke herinneringen te hebben als ik achter de geraniums zit maar er zijn vast collega reizigers of nieuwsgierige mensen die hier nuttige, boeiende of leuke informatie vinden.Heb je vragen over iets, wil je zelf gaan reizen en zoek je info, mis je iets, ik beantwoord heel graag alle vragen. Mail me op ctjansen@^geen reclame graag^hotmail.com (en dat tussen de dakjes weghalen natuurlijk).

De site wordt sinds april 2013 niet meer geüpdate.