Welkom


Sinds Oktober 2014 draait deze site op een nieuw systeem, het oude systeem begon te kraken. Moest dus wel alle verhalen en foto’s over zetten, met de hand. Het resultaat is dat de verhalen nu allemaal over zijn, maar de foto’s moeten nog worden ingeplakt. Dat kan even duren. Ook moet ik sommige verhalen nog wat opschonen, er staat soms HTML of andere vreemde tekst doorheen. Vanuit Afrika gaat dat erg langzaam, even geduld dus, maar alles is leesbaar.

Ik ben onderweg geweest van 2003 tot 2012 met mijn zelf ontworpen 4-wheel-drive vrachtwagen, camper en deels met de rugzak. Rond de wereld. Die is groot en ik had geen haast.

Je vind hier mijn verslagen, ervaringen, foto’s, informatie, short stories en debiele verhalen. Mijn reis is sinds maart 2012 ten einde maar mijn avonturen nog niet. Ik heb een stuk grond in Mali gekocht en bezig ben om daar een campsite op te bouwen. De reis is dus wel ten einde, maar ik nog lang niet. Vedere verhalen kan je dan ook lezen op

10 jaar reisverslagen. Dit is erg veel informatie om te lezen dus pas op!

Ik heb al mijn ervaringen en verhalen hier neergezet, voornamelijk voor mijzelf, om leuke herinneringen te hebben als ik achter de geraniums zit maar er zijn vast collega reizigers of nieuwsgierige mensen die hier nuttige, boeiende of leuke informatie vinden.Heb je vragen over iets, wil je zelf gaan reizen en zoek je info, mis je iets, ik beantwoord heel graag alle vragen. Mail me op ctjansen@^geen reclame graag^hotmail.com (en dat tussen de dakjes weghalen natuurlijk).

De site wordt vanaf april 2013 niet meer geüpdate. Nogmaals, nieuwe verhalen staan op